Webdesign Ede MonkeyMonster
Webdesign Ede MonkeyMonster

Webdesign Ede voor een betaalbare website

MonkeyMonster Webdesign Ede is je adres voor betaalbaar webdesign voor MKB en ZZP. Wij zorgen voor de perfecte basis om jouw bedrijf online verder uit te breiden en nieuwe kansen te benutten. Met een gemakkelijk CMS waarin je zelf je website bij kunt houden. En MonkeyMonster Webdesign Ede blijft je waar nodig adviseren en ondersteunen.

Waarom een website maken?

Geen enkel bedrijf of instantie kan zonder een website. Simpelweg omdat vrijwel iedereen die een service of dienst zoekt, begint met een zoekopdracht in Google. Waarschijnlijk ben je ook op die manier op deze pagina uitgekomen.
Wanneer je jouw bedrijf niet positioneert op een goede plek in de zoekmachine, mis je klanten en dus omzet. Een professionele website is daarom een must,

Wat doet een webdesigner voor mij?

Een goede webdesigner ontwikkeld een professionele website, responsive voor notebook, tablet en mobiel. Bij het bouwen van de website houdt de webdesigner rekening met de snelheid van het laden van de website en een goede voorbereiding voor SEO (zoekmachineoptimalisatie). Een webdesigner kijkt dus nog veel verder dan het design. 

Wat kost een website laten maken?

Bij MonkeyMonster Webdesign Ede bouwen wij professionele websites vanaf 399 euro. Hiervoor krijg je een complete website tot 6 pagina’s met een contactformulier. De website is volledig responsive, inclusief favicon, een Google Maps kaartje op de site en koppeling met je social media.

Wil je een webshop beginnen, dan is de website van 399 euro de basis wat je nodig hebt. Hier koppelen we de webshopmodule aan, die we voor je inrichten en zorgen voor de mogelijkheid van het ontvangen van o.a. iDEAL-betalingen. Kijk voor de prijzen op onze tarievenpagina of vraag een offerte op maat.

Bundeling van krachten voor optimaal resultaat

Bij MonkeyMonster Webdesign Ede zijn we met verschillende collega’s in de regio gaan samenwerking op een zo compleet mogelijk pakket te bieden. Heb je een logo of een complete huisstijl nodig, dan hebben we die voor je. Wil je een volledige website die SEO gecertificeerd is zodat je sneller hoog in Google komt, dan werken we samen met een SEO specialist die de teksten en Google-werkzaamheden voor je uit handen neemt. Alles natuurlijk vrijblijvend, maar wel met de zekerheid dat alles op rolletjes loopt.

Het voordeel van samenwerken met onze vaste relaties is dat wij tijdens het werk aan je project onderling korte lijnen hebben. We weten dat we op elkaar kunnen bouwen. Tijdens het werk staan we voortdurend met elkaar in contact en kunnen zo gemakkelijk overleggen en schakelen. Dit zorgt voor minder regelwerk en dus tijd voor jou als klant.

Bij MonkeyMonster je website hosten

Wanneer je een website hebt moet deze op een server worden geplaatst. Je domeinnaam wordt aan je website gekoppeld en de website wordt zichtbaar via je eigen domeinnaam. Om je website op het internet zichtbaar te maken heb je een hostingpakket nodig. Ook voor hosting kun je bij MonkeyMonster in Ede terecht. 

Onze servers staan in Nederland bij onze hostingpartner Hoasted (aff.). Wij bieden je via onze server gegarandeerde supersnelle hosting en de uitstekende service en technische kennis van gekwalificeerde medewerkers. Voor grotere websites die meer rekenkracht nodig hebben kunnen we maatwerk oplossingen bieden. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs bij MonkeyMonster Webdesign Ede

Bij MonkeyMonster Webdesign Ede kun je gewoon even binnenlopen om bij een bakkie koffie te kijken of wij je met je webdesign verder kunnen helpen. Zo kunnen we je uitleggen wat de verschillen zijn tussen ons werk als webdesigner en de voordelen voor jou, in vergelijking met zelfbouw-websites van bijvoorbeeld Wix. 

We zijn gevestigd aan de Parkweg 82 in Ede. Er is gratis parkeergelegenheid naast de deur en we zijn iedere werkdag van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur aanwezig. We zijn gevestigd in de ruimte van MagneetjesWinkel.nl en Goblin’s Hoard, twee andere activiteiten van ons bedrijf. 

Webdesign Ede bij MonkeyMonster

Neem contact op voor meer informatie of advies

Kom langs of plan een bezoekje of Skype gesprek. We nemen graag de tijd.