Maak gebruik van onze
e-commerce service

Eénmalige aanschaf

Weg met de dure maandelijks terugkerende kosten of abonnementen. Eénmalige investering!

Bewezen resultaat

Bezoekers worden klanten dankzij de heldere structuur en vindbaarheid

Strak ontwerp

We bouwen je website volgens ons vaste ontwerp met flexibele inhoud

Stop met zoeken naar de beste oplossing. Je hebt ons gevonden! Voor je webshop leun je op de 10 jaar ervaring die wij hebben met het online verkopen vanuit webshops. We hebben al het voorwerk al voor je gedaan.  Vanaf nu hoef je geen dure maandelijkse contracten meer af te sluiten bij service als mijnwebwinkel, CCV shop of Lightspeed. Stop met de abonnementen waarbij je moet betalen naar het aantal producten dat je verkoopt. Houd  je jaarlijkse kosten zo laag mogelijk om je marge optimaal te benutten.
Bij MonkeyMonster maak je gebruik van de Open Sourse software van WordPress en WooCommerce. Voor een eenmalig vast bedrag ontwerpen we je shop en zorgen we dat je startklaar bent voor de verkoop van je producten. Je levert de teksten en foto’s aan en stuurt ons de benodigde bestanden. Ook de productfoto’s en productteksten lever je in een vast excel bestand bij ons aan. Wanneer alles naar wens is leveren we de webshop aan je op en kun je direct beginnen met verkopen.

Je kunt kiezen uit twee templates

of je kiest voor maatwerk
tegen meerprijs

Waar bestaan de pakketten uit?

Template Base - € 497,00 all-in

Dit op het E-commerce platform WooCommerce gebouwd theme geeft je alle ruimte en alle flexibiliteit voor een snelle start met je webshop. Met alle 100% gratis plugins kun je vanuit een professioneel profiel je klanten een uitstekende ervaring en service geven. Je webshop is met onze hulp snel te ranken in Google en je hebt diverse mogelijkheden om je webshop te promoten op social media. Betalen kunnen je klanten op een veilige manier bij één van de betaalproviders die je zelf kunt kiezen. Je bent nergens aan gebonden en betaald eenmalig voor je volledig ingerichte webshop zonder addertjes onder gras. (Natuurlijk uitgezonderd van de abonnementen of contracten die je zelf bij externe services afsluit.)

Template Pro - € 699,00 all-in

Alle onderdelen van de basis template zijn natuurlijk ook bij de Pro-versie van toepassing. Bij dit professionele thema zijn meer mogelijkheden ingebouwd. Zoals extra banners en een service kader om uit te lichten waar jouw webshop zich onderscheidt van je concurrenten. Hierbij opgeteld vind je in de Pro-versie zwaardere beveiliging, een betere spambewaking en betere tools om malware te bestrijden. Als laatste krijg je van ons het eerste jaar hosting er gratis bij, inclusief Let's Encrypt SSL en je eigen domeinnaam. Na het eerste jaar ben je nergens aan gebonden en ben je vrij je eigen provider te kiezen. Als bonus ontvang je ook nog eens één jaar ons onderhoudspakket gratis erbij en ontvang je van ons tips en hulp om je webshop verder te ontwikkelen.

Met het insturen van onderstaand formulier doe je nog geen bestelling.
We nemen na ontvangst zo snel mogelijk even contact met je op om
alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en je verdere wensen te verkennen.
Insturen is dus geheel vrijblijvend!

Graag je voornaam + achternaam
Graag het telefoonnummer waarop je het beste bereikbaar bent
(Deze kun je nog veranderen – we checken enkel de beschikbaarheid t.b.v. ons advies)

Alle prijzen zijn excl. BTW.