Een WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Je hebt een (nieuwe) WordPress website nodig? Goed dat je bij ons op de website gekomen bent. Daarmee zit je direct de goede plek. Op welke manier je bij ons bent aangemeerd kan verschillen. Heb je ons gevonden via een zoekmachine? Dan zie je meteen dat we websites maken die vindbaar zijn. Ben je bij ons binnengekomen omdat je door een bekende van je bent doorverwezen? Mond op mond reclame is de beste reclame die er is. Hoe je ook bij ons terecht komt, je kunt er verzekerd van zijn dat we er alles aan zullen doen om voor jou de website te ontwikkelen waar je trots op kunt zijn!

Waarom een WordPress website?

We werken met WordPress. Dat is het CMS (de afkorting van het veel te lange en nooit geheel ‘responsive’ woord Contentmanagementsysteem) waar we mee werken. En wij zijn niet de enige. Wereldwijd zijn er vele miljoenen WordPress websites in de lucht. En er zijn goede redenen om je website in WordPress te ontwikkelen en bij te houden.

De belangrijkste redenen voor ons zijn dat WordPress open sourse software is. Ontwikkeld door vele talenten die meeschrijven aan ‘s werelds meest geliefde CMS. Dat maakt alles toegankelijk en flexibel. WordPress is geen bedrijf dat in opdracht van aandeelhouders enorme bakken met geld moet binnenslepen. Nee, dit CMS wordt gemaakt met liefde, passie en aandacht. En dat zie je terug in de mogelijkheden.

Daarnaast is de ervaring dat WordPress gewoon heel erg goed scoort in de zoekmachines. Er zijn legio tools beschikbaar die helpen de website sneller en hoger te laten scoren dan concurrerende CMS. En dat is tenslotte wat je wilt, een website die scoort op alle fronten.

Waarom wij?

We houden van WordPress. Van een zekere verslaving kun je wel spreken. Het gebeurt regelmatig dat we de tijd vergeten en tot veel te laat nog ‘aan het werk’ zijn. Is het werk of is het hobby? We hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Inderdaad.

Die passie, aandacht en een zekere vorm van ‘niet snel tevreden zijn’, zie je natuurlijk in ons werk terug. We zijn techneuten, nerds zo je wilt, maar ook creatief en gewoon heel erg aardig. (Zeggen anderen ook.) En met een vleugje humor en in een goede sfeer weten wij te bouwen waar jij behoefte aan hebt. Op alle vlakken.

Werk aan de winkel

Laten we eerlijk zijn. Om je goed te kunnen helpen moet er een klik zijn. We moeten elkaar begrijpen. Het is tenslotte de bedoeling dat we wat jij in je hoofd hebt, zichtbaar gaan maken. Daar is ook vertrouwen voor nodig. Om elkaar en je wensen af te tasten zullen we eerst een telefonische intake houden. Daaruit zal blijken of wij begrijpen wat je wilt en of de benodigde klik er is. Dat is in beider voordeel.

Hierna maken we een transparante offerte. Hierin kan je lezen wat we nodig hebben om aan je opdracht te voldoen en natuurlijk wat het je kost. Wanneer we de getekende offerte als opdracht van je retour hebben, gaan we in goed overleg aan de slag.

Onze werkwijze

Er is wel eens verwarring over wat je al klant van je webdesigner mag verwachten. Voor ons is het dus heel belangrijk vooraf al duidelijk te zijn over twee dingen.

We ontwikkelen websites. Wat we van onze klanten verwachten is dat zij de content aanleveren. Dat wil zeggen de foto’s die geplaatst mogen worden en natuurlijk de tekst. Kom je hier niet goed uit? Dan willen we met alle plezier ermee op weg helpen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. We kunnen putten uit duizenden stockfoto’s. Hans schrijft met alle plezier aan je teksten (of herschrijft wat je zelf op papier hebt gezet maar niet goed genoeg vindt.) Toch hebben we wel altijd duidelijke input van je nodig om te komen tot een website die aansluit bij jouw wensen. We vragen je dus actief mee te denken tijdens het ontwikkelproces.

Uiteindelijk krijg je een website opgeleverd die voor jou werkt (en niet andersom). Dat betekent dat je een website geleverd krijgt die gevonden wordt, snel laadt en naast doelgericht ook gewoon mooi is. Want wat we uiteindelijk willen is dat bezoekers je klanten worden. Dat is het doel.

 

Direct offerte vragen?

Vraag direct een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk en volledig vrijblijvend contact met je op.