webshop-beginnen-met-woocommerce-scaled

Website pakketten

Zoek je als ZZP-er of MKB-er een professionele website voor je bedrijf, dan ben je bij ons aan goede adres. Wij bouwen betaalbare websites die klaar zijn voor de toekomst. Jouw toekomst.

Wanneer wij je website bouwen zorgen we voor een volwaardige website met het WordPress CRM systeem. Zo kun je zelf gemakkelijk na oplevering nog je nieuwe content plaatsen. 

Voor de basis website lever je aan ons teksten en foto’s aan. Wanneer je vindbaarheid in de zoekmachines belangrijk voor je is, raden we je aan gebruik te maken van ons uitgebreide pakket waarbij speciale aandacht is aan de SEO optimalisatie van je content. Je ontvangt je een volledig SEO-geoptimaliseerde website met de juiste content voor goede ranking in de zoekmachines.

Kies het pakket dat bij je bedrijf past

WordPress website voor ZZP-er & MKB

€ 399

Professionele uitstraling passend bij je bedrijf

Inclusief
zes pagina’s 

Volledig
responsive (desktop, tablet en mobiel)

Inclusief favicon

Contact
formulier

Google Maps
kaartje

Koppeling met je social media

SEO geoptimaliseerde website

€ 1299

Alles als 399 -pakket plus:

Zoekwoordenanalyse

5 Gecertificeerde SEO teksten

Zoekmachine vriendelijke URL’s ( SEF URL’s)

Instellen meta-data

Sitemap en kruimelpad

Instellen Google Mijn bedrijf

Website optimaliseren Mobile search en Desktop search

Heb je meer nodig dan bij de omschrijving vermeld staat? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. In onze heldere tarieven kun je zien wat extra onderdelen kosten. We maken graag na het adviesgesprek een heldere offerte voor je waar je mogelijk besproken meerwerk overzichtelijk in terug vindt.